Cases overview

48 gekoppelde railsystemen

In november 2018 werd Hof van Nassau van de Stichting Tante Louise geopend. Naar eigen zeggen is dit misschien wel het mooiste verpleeghuis van het land. Deze schitterende kadewoningen zijn voorzien van moderne technieken zoals plafondtilliften en passen precies in de visie van Tante Louise én Ergocare van Guldmann.

Na een intensief selectieproces met onder andere een referentiebezoek in Limburg heeft Tante Louise gekozen voor plafondtilliften Guldmann Tijdens diverse sessies is er veel gespard over het railverloop in de slaap- en badkamer. Uiteindelijk is er gekozen voor volledige flexibiliteit in de slaapkamer met het XY-systeem. Dit XY-systeem is met een combi-lock uitgerust zodat men de plafondtillift ook in de badkamer kan gebruiken. 48 slaap- en badkamers zijn uitgerust met het plafondtilsysteem. De GH3 tillift die gebruikt wordt laadt continue in het systeem op, zodat er overal en altijd getild kan worden.

Zowel zorgverleners als bewoners zijn enthousiast over de keuze van Tante Louise. “Ik voel mij veel veiliger in de plafondtillift en kan beter in de stoel geplaatst worden” was het belangrijkst voor één van de bewoners. De zorgverleners zijn vooral blij dat de handeling met de plafondtillift veel minder tijd kost. Nog enthousiaster zijn ze over de afname van de fysieke belasting. “Dit werkt zo ontzettend makkelijk en zonder dat het mij kracht kost. Ik wil nooit meer terug naar de mobiele liften”, aldus één van de zorgverleensters.

Meer informatie over Tante Louise en verpleeghuis Hof van Nassau vindt u hier:

„ Ik wil nooit terug naar de mobiele liften! “

Contact us for more information