Cases overview

Integraal en toekomstbestendig

Wij zijn partner in een nieuwe totaalconcept voor nieuw- en verbouw van operatiekamers. Meer en meer zien wij dat ziekenhuizen de keuze maken om op de verpleegkamers, IC’s en functieafdelingen plafondliften toe te passen, maar dat een belangrijk onderdeel van het ziekenhuis, de OK, wordt overgeslagen.

Er is nog veel winst te behalen op OK’s, omdat er momenteel een hoge mate van fysieke belasting is op de OK’s. Dit zorgt voor een hoog ziekteverzuim. Tevens moet met veel mensen tegelijk een patiënt getild of gedraaid worden op de OK-tafel. Met de toepassing van de plafondtillift wordt de fysieke belasting geminimaliseerd en wordt er veel tijd gewonnen. Tevens wordt de patiëntveiligheid vergroot.

De operatiekamer is een ruimte waarin zich veel techniek bevindt. Echter zijn er altijd mogelijkheden om een plafondlift toe te passen. In de Flex-OK in Wieringerwerf is een XY-systeem geplaatst met een GH3 tillift. Deze tillift is te voorzien van diverse accessoires zoals het tweepuntsjuk en het horizontaal juk.

Graag komen wij met u in contact over de mogelijkheden in uw operatiekamer.

„ Het creëren van een veilige werkomgeving voor zowel de patiënt als de OK-professional. “

Plafondtilliften op de Flex-OK

Contact us for more information